CreaSamen

Creatief zijn én elkaar ontmoeten

Wat hebben een langpotige flamingo, een veelkleurige beer, een historische landkaart, een parmantige kikker, een hagelwitte engel en een originele wenskaart gemeen? Het zijn stuk voor stuk pareltjes van creativiteit met naald en draad. Met deze crea-voorwerpen als inspiratie vindt in Aardenburg CreaSamen plaats.

Initiatiefnemers zijn twee Aardenburgse vrouwen, Gerda Verstraete-de Smet en Marian van de Broecke-Verkeste. Beide dames zijn bijzonder creatief met naald en draad en zijn ervan overtuigd dat nog andere mensen zin hebben om samen te breien en te haken, met handwerk aan de slag te gaan en wenskaarten te maken.

Wil je lekker creatief zijn, maar doe je het niet graag op je eentje, kom dan gewoon langs gewapend met naalden, draad, wol, papier, schaar en lijm. Inschrijven hoeft niet. Het is de bedoeling elkaar te inspireren én van mekaar te leren. Restjes wol, garen of papier kunnen aan het eind in de CreaSamen-trommel, die de volgende keer weer op tafel komt te staan.

Bij CreaSamen is creativiteit het uitgangspunt, maar het is ook een sociaal samenzijn met een kopje koffie en thee om het nog gezelliger te maken. Voor koffie en thee betaal je € 1. En wie op maandag niet naar De Samenkamer kan komen om een boek te kiezen, kan dat ook op de tijdstippen dat CreaSamen samenkomt.

CreaSamen vindt om de veertien dagen plaats op de eerste en derde dinsdag van de maand, telkens van 13.30 tot 16.00 uur in Het Lam aan de Weststraat 37 in Aardenburg. CreaSamen is er niet tijdens de maanden juli en augustus.

Meer informatie over CreaSamen is hier te vinden